Kosttilskud

Jeg har i flere år, taget mange former for vitamintilskud. Jeg tager hver morgen, med et glas vand med citron, følgende:

 • 1 jerntablet,
 • 2 kalktabletter,
 • 2 silicatabletter,
 • 2 multivitamin,
 • 1 B12 tablet,
 • 4 fiskeoliekapsler,
 • 2 spiseskeer olie. Er igennem årene blevet glade for denne, denne og denne.

Det er derimod nyt for mig, at tage kosttilskud i form af proteinpulver, aminosyrer og restitutionstilskud. Jeg er stadig i gang med “undersøge” markedet – jeg har derfor delt det ind under kategorierne:

 1. Ærteprotein
 2. Risprotein
 3. Valle (Whey) protein
 4. Aminosyrer
 5. Diverse

Jeg føler at det er en nødvendighed, at indtage ekstra proteiner i min kost – i og med at jeg er vegetar og fordi, jeg er interesseret i, at stige i muskelmasse. And let’s face it – det går bare hurtigere med ekstra proteiner. Jeg tror ikke på, at leveren lider overlast, fordi jeg indtager ekstra proteiner. Jeg er ung, frisk og i god form – jeg er sikker på, at min lever sagtens kan klare det. Ordet protein stammer fra græsk og betyder “af allerstørste vigtighed”. 

Hvis man kunne dræne en slank og veltrænet krop for vand, ville over halvdelen af det tilbageværende materiale være protein. Strukturen i alle kroppens celler består af protein: muskler, hjerne, hud og det hæmoglobin, som sørger for, at transportere ilt rundt i kroppen. Jeg sørger for at få omkring 100 gram protein hver eneste dag. Selvfølgelig fra min kost, men også i form af proteintilskud. Læs mere under fanen “Diverse Tilskud”, hvor jeg har beskrevet de tilskud, som jeg indtager.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s