Casein

DSC_0738Kasein/Casein  er et protein, som kommer fra komælk. Op imod 80% af komælk, er ren kasein protein. Meningen med at tage kasein er, at det er langsomt optageligt og du bliver således forsynet med aminosyrer langsomt (oplagt at indtage inden 8 timers søvn!).

Kasein har den egenskab, at det ”klumper” sammen i fordøjelses systemet, og det tager derfor længere tid at passere, og blive optaget. Derfor egner casein sig specielt godt som en ”godnat” shake, da man på den måde sikre sig, at kroppen har tilgængelige aminosyrer længere i natten, end hvis man indtog en valleprotein shake. Rent ernæringsmæssigt har både casein og valleprotein en høj biologisk værdi, så den primære forskel ligger hovedsageligt i optagelseshastigheden.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s