Christina med de flotte former

hnxe0hBGwV8Id43sWwL1YO6ZZQKEGVtfGGI4ISEMxWE
Alder:  36 år
Højde: 160 cm
Vægt : 62-65 kg
Stilling: Jeg er uddannet Social og Sundhedsassistent og arbejder i hjemmeplejen i Aalborg kommune.
Diverse: Bor i Nordjylland, sammen med min kæreste og hans 2 børn.
 
For at starte helt fra begyndelsen, så har jeg altid (som jeg lige husker det) været en pige, som har tendens til, at være lidt buttet. Da jeg i 1998 flyttede til Nordjylland – nyforelsket, blev der hygget lidt for meget i tilværelsen. Og da forholdet sluttede i 2003 vejede jeg 95 kg. En kampvægt, som jeg slet ikke så komme. Det var en stigning på ca. 35 kg!
 
Jeg besluttede mig for, at jeg ville smide et par kg. Jeg skulle alligevel have tiden til at gå med noget, nu hvor jeg var single. Så jeg kastede mig ud i almindelig sund kost og motion. Jeg kom hurtigt ned og veje omkring de 70-72 kg og holdt vægten godt i en lang periode. Det gjorde mig glad, at jeg nu endelig kunne bevæge mig. Men skæbnen ville, at jeg blev indlagt, hvor jeg lå en måned, der tog jeg ca. 10 kg på igen, desværre. Det var synd for mig (synes jeg), og jeg spiste forkert. Jeg løj for mig selv, og forsøgte at bilde mig selv og omverdenen ind, at jeg havde det fantastisk. Jeg gik med jævne mellemrum i fitnesscenter, uden at der rigtig skete noget med vægten. Jeg kunne ikke rigtig erkende, at for at tabe mig, skulle der færre kalorier indenbords, end der blev forbrændt. Jeg spiste stadig forkert.
HF_BJIY7W9famYlNGiI43Z7YhbNn_QYrgpCdCroTrQM HcljQmZtsMQZbcIpEurcG71B4k6UeL1r9q4_wBtRy7E
Da jeg mødte min nuværende kæreste i 2007, sagde han i et kærligt øjeblik, at han gerne ville blive gammel med mig, altså sådan rigtig gammel og om jeg ikke ville overveje, at være god ved mig selv, og min krop, så jeg kunne holde i mange år. Jeg synes jo netop, at jeg var god ved mig selv, ved at spise slik og chips. Det smagte lige som godt dengang, som det stadig gør i dag.
 
Jeg tyggede på den, længe endda, og den endelige beslutning tog jeg i 2010, da en kollega fortalte om, at hun var hoppet på vognen med De Danske Vægtvogtere. Jeg tænkte: “kan hun, så kan jeg også”. Og så gik jeg i gang meget målrettet og tabte mig omkring 20 kg på et års tid. Det blev nærmest en form for konkurrence inden i hovedet. De efterfølgende år har jeg holdt det ved lige, mere eller mindre. Jeg vejer imellem 62-65 kg. Jeg har længe efter, at jeg var landet på de 62-65 kg, været MEGET ked af dellen på maven. Jeg følte mig tyk på trods af, at jeg havde tabt mig en hel del. Jeg tabte motivationen, for at gå i fitnesscenter igen. En skulder operation og det at miste et nærstående familie medlem, satte også en stopper for hele motivations processen. Her kom følelsen igen, at det var synd for mig, og straks spiste jeg forkert. Det har naturligvis bevirket, at jeg tog lidt på igen. Hver gang jeg var nået et skridt frem, så tog jeg 2 tilbage. Jeg har hadet min mave delle så meget, at jeg har været i gang med at spare op til en fedtsugning og fjernelse af overskydende hud.
 
Jeg har sideløbende med hele processen det sidste års tid, arbejdet rigtig meget med mig selv, mine tanker og handlinger. Jeg er ikke længere i gang med, at spare op en fedtsugning. Jeg er blevet glad for mig selv og min krop. Jeg er atter i gang med træning 3 gange om ugen, mindst. Det betyder ikke længere så meget for mig, at få mavedellen væk. Jeg elsker den ikke, men jeg accepterer at den er der, og at den nok vil være der til evig tid. Motionen hverken kan eller vil jeg undvære, det gør mig glad. Jeg elsker at yde, have et frirum hvor det er mig, der er i fokus og gøre noget godt for min krop.
 
Jeg lever forholdsvis sundt i dag, jeg tænker over hvad jeg spiser, og jeg føler, at jeg er tilbage på sporet. Jeg er ikke på nogen kur, det er for mig en livslang kostomlægning, som skal vare resten af mit liv. I lange perioder får jeg ikke sukker, slik og andet usundt. Jeg forsøger også, at holde mig fra de hurtige kulhydrater i ris, pasta, da jeg ikke tror de hurtige kulhydrater er gode, for min krop. Jeg har brug for et stabilt blodsukker, for ikke at føle mig skidt tilpas. Jeg kan sagtens falde i med fredags slik, hvor alle ugens dage er fredag. Og jeg kan også sagtens spise det, hvis vi er i byen og det er, hvad der bliver serveret. Men kan jeg undvære det, så er det at foretrække i dagligdagen.
 
I dag har jeg sluttet fred med vægten, og accepterer at min krop er, som den er. Jeg vil fortsætte med motion og sund livsstil resten af mine dage, for selv om jeg elsker de buler min krop har, så vil jeg aldrig mere være så tyk, at det er usundt for mit helbred. Jeg vil blive gammel, rigtig gammel med min kæreste og hans børn og jeg vil gøre mit til, at være glad og elsket. De positive tanker gør mig glad, så hvorfor ikke starte med at elske mig selv. 
wsl3JtZEFNLVzwTTv19X6QLUoDx0Szl9zMsNkzd51vk,cOS2Sz-wITDX-9a1QOtYyRKVJ2us6NgopEvlSEZIAmM yQPDMPD2EzF9TDtJfds0vg_k7-kd63DCG2Nfn0RsDiwTak til Christina – stor respekt for, at du ville være med her i kampagnen og tør accepterer din krop, lige som den er!
Reklamer

4 tanker om "Christina med de flotte former"

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s