Bloggeren

8064_3834213086324_1807996216_n

Før jeg begyndte at træne og spise sundt, var mit selvværd lavt, min ryg elendig, min hud et mareridt og min hverdag var kedelig og jeg havde nærmest ingen energi. Træning har især givet mig et bedre selvværd, fordi jeg bruger min træning i min hverdag – der skal mere til at slå mig ud efter en effektiv bodypump, jeg kan klare mere både fysisk og psykisk og jeg har fundet et sted, hvor det er helt okay at have store svedpletter under armene.

Jeg stiler ikke efter at blive den bedste, den hurtigste eller den første.

Jeg lever sundt fordi jeg ikke kan lade være, fordi det påvirker mit liv positivt

og fordi det gør mig til den jeg er.


Matilde
. 25 år. Bor sammen med O. Uddannet pædagog med speciale i idræt. Vegetar. Jeg spiser æg og mælkeprodukter, hvilket er forskellen på mig og veganere. Jeg træner mindst 5 gange om ugen – alt fra styrketræning til balancetræning til spinning. Jeg går højt op i, hvad jeg spiser (hvilket også inkluderer en hel del chokolade).

Følg mig her på bloggen, hvor jeg vil forsøge at dele ud af gode råd og erfaringer om træning, kost og en sund livsstil, som aldrig behøver at blive fanatisk.

Pobody is Nerfekt.

546044_4003930009141_906679996_n

 

Reklamer

14 tanker om "Bloggeren"

 1. Hej Mathilde,

  Jeg synes din blog er rigtig fin og kan se at du tidligere har lavet indlæg om “rigtige kvinder” med naturlige former.

  Jeg skriver bachelor og skal lave en kommunikationsløsning for et nyt dansk plus size mærke og tænkte om du har lyst til at dele mit spørgeskema med dine læsere.. Det er et rigtigt projekt i samarbejde med en virksomhed, så hvis du har nogle læsere der har føler sig overset i modebilledet pga. størrelse vil det være en super god mulighed for at få indflydelse.

  linket til spørgeskemaet er her: http://www.surveymonkey.com/s/FBJL2QP

  Håber meget at du vil hjælpe.

  Bedste hilsner
  Marie Kaas

 2. Hejsa Mathilde. Spændende blog du har dig. Hvis du kunne være interesseret i at teste nogle proteinpulver varianter fra os må du meget gerne sende os en mail retur, på den pågældende email.

  Med venlig hilsen
  Magnus

 3. FLotte billeder af dig, jeg ligner selv en hat i sportstøj! Tak for en fed blog, jeg læser med hver dag!

 4. Du er så sej og motiverende for mig. Jeg læser din blog hver eneste dag og får et skub til at få trænet som jeg gerne vil. Jeg synes du er en utrolig god blogger fordi du er dig selv og har en god humor. Tak for det søde Helse Matilde!

 5. Hej Matilde. Tak for en dejlig blog. Jeg faldt over den tilfældigt og kunne ikke slippe den igen. Sikke en masse lækker mad og god motivation til træningen. Jeg eeeelsker grøntsager men spiser også lidt økokød ind imellem, men det bliver mere og mere sjældent. Jeg skal gerne vide præcis hvor kødet kommer fra og vil efterhånden hellere undvære, så det er dejligt med noget inspiration og nye opskrifter. Min træning er gået skævt efter en graviditet med ødelagt bækken, så jeg leder stadig efter en træningsform der passer mig og ikke gør ondt(jeg plejer at løbe) Tak for de mange ideer til hjemmetræning. Jeg glæder mig til fortsat at følge med på din blog. Venlig hilsen Mette 🙂

  • Hej Mette, TUSIND tak for din søde ros, det smigrer mig! Jeg kan godt forstå at du gerne vil spise økologisk kød, og kød som du ved, hvor kommer fra. Hvor lang tid siden er det, at du har født? Har du prøvet pilates? Mange steder er der hold for gravide/ammende kvinder. Måske du skulle give det et forsøg, som en “blød” start? Tak fordi du læser med 🙂

 6. Hej igen. Jeg fødte for 14 måneder siden og har idag meldt mig ind i fitness world igen. Jeg har været en glad løber og er et udendørs menneske, så derfor håbede jeg sådan at det kunne blive løb igen og så styrketræning lidt ved siden af når jeg kom hjem eller på turen(her i Århus er der flere skove med “maskiner”). Jeg kender dog en del der træner i fitness world, så må prioritere det og nyde naturen i gåtempo og på cykelture i stedet. Jeg har prøvet pilates og har lavet det herhjemme lidt også. Jeg har været ret glad for yogahold også og kombineret det med “stram op” hold, da jeg har brug for at blive stabiliseret i mine led. Så på med træningen igen og så kan jeg jo læse videre på din blog og håbe på at motivationen følger med 😉

 7. Hvor er jeg bare glad for, at jeg har fundet din blog! Den er brænd fed – er selv vegetar og har manglet et sted at finde inspiration til lækkert vege-mad der passer til en vegetar der træner meget! Glæder mig til at prøve alle dine opskrifter. Og hvor er det lækkert, at du stadig kan nyde chokolade! 🙂
  Det var lige starten på en god søndag for mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s